U12 - Karcagi mérlegünk 1:1Egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk ezt a szombati napot.Kicsit megilletődve kezdtük az első mérkőzésünket. Tény, hogy egy idegen pályán több idő kell alkalmazkodni a körülményekhez, szokni kell a termet, a talajt és a palánkokat. Ez nekünk nem ment gördülékenyen Karcagon. Az első meccsünkön sok labdát adtunk el és rengeteg ziccert hagytunk ki. Természetesen, és aminek nagyon örülök, hogy rengeteget javult a játékképünk az utolsó fordulóhoz képest, nagyon sok indítást fejeztünk be sikeresen (Csabi, B.Tomi, K.Tomi, Boti, K.Beni), egy-egy gyerkőcnek külön öröm nézni a védekezését (Laci, B.Tomi, Éda), a magas embereink szépen szedik a lepattanókat (Boti, Benedek, Laci, Éda), többen jó ritmusban segítik a támadásokat (Balázs, Zsombi, Kristóf) és alakul a játék, több passzból álló igazi kosaras támadásaink is akadtak. Az első meccsen a Magiszter ellen játszottunk, akiktől még januárban közel 50 ponttal kaptunk ki, most pedig csak 3 pont döntött a győzelmükről. Sőt, ha az első félidőben picit jobban figyelünk, akkor simán meg is lehetett volna ez a meccs. A második találkozón a Bárdos csapatát fogadtuk, akiket az előző fordulóban közel 20 ponttal vertünk meg. Természetesen nincs két egyforma meccs, így nem az előző mérkőzésre építettünk. Az első negyedben nagyon szépen kezdtünk, annak ellenére, hogy megint egymás után két meccset játszottunk, 13-2-re vezettünk a negyed végén. A második negyedben, viszont az egyik ügyes fiút nem tudtuk megfogni, így félidőben már ők vezettek 29-19-re. A második félidőben szépen ledolgoztuk a hátrányunkat és egy izgalmas végjátékban megszereztük a győzelmet. 🙂💪

Hajrá fiúk, hajrá lányok! Hajrá Thököly! 😉

TSK-Magiszter - BKG-THÖKÖLY

30-27

Szilágyi Boti 7 pont, Bere Tomi 6 pont, Rideg Csabi 5 pont, Kiss Beni 4 pont, Kis Tomi 2 pont, Domonkos Balázs 1 pont, Kőnig Zsombi 1 pont, Szabó Éda 1 pont, Vajas Laci, Nagy Kristóf, Nagy Benedek.

BKGDSE-Hajdúszoboszló - BKG-THÖKÖLY

42-43

Rideg Csabi 12 pont, Kis Tomi 11 pont, Szilágyi Boti 9 pont, Kiss Beni 3 pont, Nagy Benedek 2 pont, Bere Tomi 2 pont, Domonkos Balázs 2 pont, Szabó Éda 1 pont, Vajas Laci 1 pont, Nagy Kristóf, Kőnig Zsombi.

B.B.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsalad #HajdúszoboszlóVissza a főoldalra