U11 - Egy-egy a Thökölys mérlegNyíregyházára látogattunk, s egy győzelemmel, egy vereséggel távoztunk. Egy káprázatos első mérkőzést sajnos egy eladottakkal tarkított második mérkőzés követett.Nem volt egyszerű dolgunk, mert Nyíregyházára kellett utaznunk és két nyíregyházi csapat ellen kellett megmérkőznünk. Akik már ellenfélként jártak e helyen, tudják, hogy ez mit jelent. 🤨

Az első meccsünk első negyedében kicsit a buszon ragadtunk, nem nagyon tudtuk felvenni a ritmust, de nem is engedtük nagyon elhúzni az ellenfelet, 9-5 volt a javukra. Ezt követően viszont mind a 3 negyedet fölényesen megnyerve húztuk be a győzelmet. Egyre több gyerkőc kezd, egyre több ideig sikeresen védekezni, már csak 1-2 ember nem találja a helyét védekezésben. Természetesen 4x10 perc alatt, még futóóra mellett is rendkívül nehéz egész meccsen jól védekezni, voltak megingásaink is, de összességében jól muzsikáltunk. Kicsit érdekes tény, ha a jegyzőkönyvbe belenézünk, hogy az ellenfél 7-szer szabálytalankodott ellenünk, mi meg 17-szer ellenük. Például Bécit már majdnem az első negyedben kipontozták a bírók (jobban mondva csak az egyik), annyi volt a vétke, hogy az ellenfél legjobb játékosát fogta és mindig szabályosan megállította a pontszerzésben. Aminek nagyon örülök, hogy az első meccsen mindenki dobott pontot, ez nagyon nagy fegyvertény lehet a közeljövőben. Voltak szép, pontos indításaink, néha sok passzból álló támadásaink (felállt védelem ellen ezt kellene erősítenünk) és gyönyörű védekezéseink.

A második meccsünkön tudtuk, hogy erősebb ellenfélre számíthatunk. Jól is kezdtünk, 9-7-re vezettünk, aztán teljesen szétestünk. 1-1 ember egyedül akarta megoldani a helyzeteket, holott a csapatban sokkal nagyobb átütőerő van és rengeteg labdát adtunk oda ajándékba az ellenfélnek. Erre rásegítettek megint a bírók, hogy sokszor fújtak technikait ellenünk rossz védekezés miatt, de az utolsó negyedben a Kék Cápák egyfolytában rosszul védekeztek és azt egyszer sem vette észre egyik bíró sem. Minden esetre érdekes bírói felfogás volt ez.. Voltak azért ezen a mérkőzésen is szép akcióink, káprázatos védekezéseink. Összességében mindenkin láttam, hogy megint fejlődött az előző meccshez képest! És mint a képen is látható, a jó kedv is mindig megvan a gyerekekben! 🙂

Hajrá fiúk! ⛹️‍♂️ Hajrá lányok! ⛹️‍♀️ Folyt.köv. 😁💪🏀

Zsákoló Zsiráfok - BKGDSE-Hajdúszoboszló

26-58 (9-5, 11-21, 0-15, 6-17)
Nagy Benedek 15 pont, Kiss Benedek 12 pont, Bere Tamás 8 pont, Kis Tamás 6 pont, Kirner Béla 5 pont, Clarke Georga 4 pont, Rásó Levente 3 pont, Bohutinsky Alex 1 pont, Tóth Petra 1 pont, Horváth Hanna 1 pont, Papp Levente 1 pont, Pető Szilvia 1 pont.

BKGDSE-Hajdúszoboszló - Nyíregyházi Kék Cápák

31-48 (9-7, 7-16, 7-17, 8-8)
Nagy Benedek 6 pont, Bere Tamás 5 pont, Kis Tamás 5 pont, Kiss Benedek 4 pont, Kirner Béla 4 pont, Rásó Levente 3 pont, Clarke Georga 1 pont, Horváth Hanna 1 pont, Papp Levente 1 pont, Pető Szilvia 1 pont, Tóth Petra, Bohutinsky Alex.

B.B.Vissza a főoldalra